Dennne siden benytter JavaScript for å vise sitt innhold.

For å få best utbytte av dette besøket på systek.no burde du aktivere JavaScript i nettleserens innstillinger før du kan gå videre

Logo Systek

Systek

Masterstudent som ønsker erfaring som IT-konsulent?

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som IT-konsulent vil en sommer i Systek gi deg akkurat den erfaringen du er ute etter! Her får du virkelig utfordret deg selv, samtidig som du blir bedre kjent med Systek og våre kunder. Systek er et konsulentselskap i sterk vekst, og vi planlegger å ta inn 3 summer interns sommeren 2024 til å delta på reelle kundeprosjekter. Det er et betalt internship som går over 8 uker totalt, inkludert 2 uker ferie. Tidligere år har sommerkonsulentene fått bryne seg på spennende prosjekter hos kunder som Skatteetaten, TechnipFMC og Elvia, der oppgavene har gitt sommerkonsulentene erfaring og kompetanse med å jobbe med moderne metodikker, teknologier og systemer. Send CV, karakterer fra universitet og VGS til jobb@systek.no for å søke!

Sommerkonsulenter 2022
Bilde som illustrerer Vi ba årets sommerkonsulenter beskrive sommeren med egne ord

Vi ba årets sommerkonsulenter beskrive sommeren med egne ord

"Jeg synes det var et spennende oppdrag. Spesielt gøy var det å få være med på et prosjekt så i start fasen og få vite at de ønsker å gå videre med prosjektet etter vi har jobbet med det"

"Prosjektet har vært utrolig spennende. Har vært veldig gøy og lærerikt å begynne på et prosjekt fra scratch uten at man føler man vet hvilken retning man skal starte, og så lære mer og mer, før man får en ide om hva man skal gjøre. Er også veldig fornøyd med resultatet! Synes det har blitt veldig bra:) "

"Mentorene var opptatt av at vi skulle være selvstendige, noe jeg støtter. At vi ikke blir "satt på et spor" skaper muligheten for at flere idèer og løsningsforslag kommer fram, spesielt til en slik oppgave som vi fikk. De andre på Systek treffer fullpott på både hjelpsomhet og kompetanse, i tillegg er alle veldig imøtekommende og, rett og slett, hyggelige. Veldig fin gjeng!"

Bilde som illustrerer Planlegger du en videre karriere som utvikler?

Planlegger du en videre karriere som utvikler?

Vi søker etter motiverte og nysgjerrige studenter som brenner for IT og teknologi og som planlegger en videre karriere som utvikler.

Hos oss vil du få muligheten til å utfordre deg selv med spennende teknologier, som eksempelvis:

– Kotlin, Java, C#, JavaScript, Elm, F#, Go

– Webteknologi som React, AngularJS og Node.js

– Skyteknologi som Amazon Web Services, Google Cloud, Azure

– Kunstig intelligens og maskinlæring

– DevOps, Docker og Kubernetes

– m.m.

Arbeidsstedet vil være i våre lokaler i Pilestredet 28 og/eller ute hos kunde et sted i Oslo. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med ledende virksomheter innen både offentlig og privat sektor.

Bilde som illustrerer Hva får du som Sommerkonsulent i Systek?

Hva får du som Sommerkonsulent i Systek?

Du får jobbe med moderne teknologier og bygge en sterk CV som igjen gir deg en god start på karrieren. Her får du utforsket konsulenthverdagen i et ekte tverrfaglig miljø bestående av erfarne og engasjerte teknologer. Du vil bli en del av et team med andre sommerkonsulenter med tett oppfølging og støtte av erfarne veiledere fra Systek. Vi kurser deg og sørger for opplæring i teknologier som er relevante for sommerens oppdrag.

I tillegg får du: En mulighet til å teste ut ferdighetene dine og lære masse! Tett oppfølging og konstruktive tilbakemeldinger Bli en del av et sosialt og inkluderende miljø Gode lønnsordninger Et springbrett til en videre karriere innen IT med mulighet for fast stilling etter endt utdanning

Du har:

1 år igjen av ditt masterstudie
Over gjennomsnittlig gode karakterer (B-snitt og oppover)
Interesse for minst ett av følgende fagområder:
Systemutvikling, Maskinlæring, Webteknologi, Skyteknologi, Test, Funksjonell programmering

Du er:

Ambisiøs og lærevillig
Glad i å jobbe i team og kommuniserer godt med andre
Løsningsorientert og tilpasningsdyktig
Over gjennomsnittlig interessert i teknologi :)
Stappfull av pågangsmot!

Er du klar for å søke?

Vi gleder oss til å høre fra deg! Finn fram CV, karakterer fra universitet og VGS, samt en søknad og send til jobb@systek.no.

Øvrige ledige stillinger

Åpen søknad HamarHamar
UX designerOslo, Hamar, Grimstad
Åpen søknadOslo, Hamar, Grimstad
Smidig teamlederGrimstad, Oslo, Hamar
FullstackutviklerOslo, Hamar, Grimstad
ML engineerOslo, Grimstad, Hamar
FrontendutviklerOslo, Grimstad, Hamar
Teknisk testerOslo, Hamar, Grimstad
Test- og kvalitetslederOslo, Hamar, Grimstad
PlattformutviklerOslo, Grimstad, Hamar