Dennne siden benytter JavaScript for å vise sitt innhold.

For å få best utbytte av dette besøket på systek.no burde du aktivere JavaScript i nettleserens innstillinger før du kan gå videre

Logo Systek

Systek

Plattformutvikler

Er du en plattformutvikler på utkikk etter nye utfordringer og goder? Systek søker deg som liker frihet og ansvar - og lønn som står i stil til innsatsen!

plattform og skytjenester-logo
Bilde som illustrerer Er du vår nye plattformutvikler?

Er du vår nye plattformutvikler?

I Systek er Plattform og Skytjenester et tjenesteområde i sterk vekst, og vi søker nå etter en erfaren konsulent som vil være med å løfte fagmiljøet vårt videre. Brenner du for PaaS, IaC, skytjenester, Kubernetes og Kafka vil du finne flere likesinnede i Systek! I dag teller vi mer enn 90 dyktige ansatte i Systek, som brenner for utvikling og teknologi. Hvis du er en løsningsorientert person med et øye for detaljer, tror vi du vil trives hos oss.

Som plattformutvikler i Systek vil du kunne være med på å designe, utvikle og implementere utviklings- og kjøretidsplattformer med flere hundre brukere. Eller du kan jobbe med automatisering av infrastruktur i private og offentlige skyløsninger, monitorering og overvåking og deploy pipelines, for å nevne noe. Vi kan garantere at du vil få bryne deg på ny og spennende teknologi i oppdrag og få faglig input av rang fra dine nye kolleger.

Bilde som illustrerer Åpenhet, ansvar og påvirkningskraft

Åpenhet, ansvar og påvirkningskraft

Du får være med på å velge oppdraget ditt, og du får fullt innsyn i hva kunden spør om og timeprisen for oppdraget. Åpenhet er viktig for oss, og det gjør at vi har en harmonisk stemning i selskapet.

Vi ber om folk som leverer over forventning ute hos kunder, og da er det bare rett og rimelig at vi har tillit til at du styrer egen hverdag selv. Vil du ta 6 uker ferie? Vil du jobbe noen lengre dager for å kunne ta en langhelg på hytta? Så lenge det er greit for kunden er det greit for oss!

Vi er ikke så opptatt av antall års erfaring - vi ser etter deg som ønsker å levere høy kvalitet og få igjen for egen innsats. For å lykkes i modellen vår må du være faglig dyktig og flink med kundene. Som konsulent er din jobb å gjøre kunden bedre.

Hva håper vi du har?

Erfaring med å bygge og designe solide og robuste plattformer
Inngående kunnskap om teknologier som Docker og Kubernetes
Solid utviklingskompetanse
Høyere IT-utdanning med gode resultater
Kunnskap om CI/CD-teknologier

Bonuspoeng for:

Interesse for å automatisere mest mulig, best mulig.
Ønske om å holde foredrag/talks internt og eksternt.
Erfaring med implementasjon av sikkerhet
Kunnskap om overvåking og visualisering av metrikker

Høres dette ut som noe for deg?

Send en mail med CVen din til jobb@systek.no eller ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig Kristofer Koppang, 483 57 148 eller kristofer.koppang@systek.no.

Øvrige ledige stillinger

Åpen søknad HamarHamar
UX designerOslo, Hamar, Grimstad
Åpen søknadOslo, Hamar, Grimstad
Smidig teamlederGrimstad, Oslo, Hamar
FullstackutviklerOslo, Hamar, Grimstad
ML engineerOslo, Grimstad, Hamar
FrontendutviklerOslo, Grimstad, Hamar
Teknisk testerOslo, Hamar, Grimstad
Test- og kvalitetslederOslo, Hamar, Grimstad