Dennne siden benytter JavaScript for å vise sitt innhold.

For å få best utbytte av dette besøket på systek.no burde du aktivere JavaScript i nettleserens innstillinger før du kan gå videre

Logo Systek

Systek

Utvikling og arkitektur

Våre utviklere er med på å definere og spesifisere behov, designe løsninger, implementere, teste og rulle ut løsningene til produksjon. Hos oss er alle utviklerene også vant til å tenke arkitektur. Moderne systemutviklere må ha forståelse for domenet, behovene til brukerne og ha eierskap til arkitekturen.

Symbol for Utvikling(skiftenøkkel)

Fagmiljøet

Avdelingene våre består av dyktige og selvgående teknologer som brenner for å lære og utvikle seg videre være seg som utvikler eller arkitekt og som ønsker å sette sitt preg på oppdragene hos våre kunder. Dyktige konsulenter har alltid et iboende ønske om å sette seg nye mål og oppnå mer, og den muligheten får man hos oss gjennom å jobbe sammen med andre likesinnede i et levende fagmiljø.

konsulenter på fagdag (av null)stand på javazone (av null)

Si hei til våre avdelingsledere Mikael og Anders!

Om du er faglig dyktig, brenner for det du jobber med og har lyst til å være en del av et miljø hvor kunnskap, nysgjerrighet og inkludering er viktig, så vil vi gjerne snakke med deg!

Send Mikael en e-post
Send Anders en e-post
Bilde som illustrerer Si hei til våre avdelingsledere Mikael og Anders!